SEO

 

SEO (sökmotoroptimering) handlar om att förbättra webbplatsens placering i Googles sökresultat, både på identifierade sökfraser och för sökfraser överhuvudtaget som överensstämmer med webbplatsens innehåll.

SEO  har visat sig vara en av de mest effektiva metoderna för marknadsföring på Internet någonsin.

Google AdwordS 

 

Se till att kunderna ser dig precis när de söker på Google efter det du erbjuder.

Med Google Adwords  annonsera både lokalt eller globalt, hitta flerkunder på nätet och nå rätt personer vid rätt tillfälle.

Marknadsföring som den ska vara:

Mätbart, pålitligt, flexibelt

Marknadsföring på webben

Vi erbjuder en mängd variationer av webb-design, webbutveckling och e-handelslösningar baserat på modern teknologi.  

PHP

I dag så är PHP det utvecklings grund som finns mest tillgängligast och som även är föredraget av utvecklare och e-handlare. PHP kombinerar utmärkt med Linux, Apache och MySQL vilket skapar ett känt LAMP arkitektur, som gör det till en världsstandard inom webbutveckling för företag, regeringar och organisationer.

Några av fördelarna för att använda PHP är:

 • PHP är helt gratis utan några gömda avgifter. Det är gratis att ladda ner, använda och distribuera
 • Det finns inga licensrestriktioner då det är ett open source programmerings språk
 • Enkelt att utveckla samt att underhålla
 • Förmågan att arbeta med andra databaser så som MSSQL, Oracle OCI8 och IBM DB2
 • Hög säkerhet mot hacker attack

Magento

Det är en instinktiv administrations gränssnitt som presenterar ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Med sitt ”kat-log” hanteringsmotor som är SEO optimerat vilket ger företagaren kraften att skapa en sida som tillgodoser en oöverträfflig online erfarenhet för deras kunder. Detta gör sidan skräddarsydd till deras behov. Nu tillgodoser vi er med Magento som är världens snabbast växande e-handels plattform. Några av egenskaperna som gör Magento till den mest populära e-handels plattform är:

 • Att hantera flera affärer med hög trafik från en admin panel
 • Lätt integration av Google hemsida, hemsidas optimerare för A/B testande
 • SEO vänlig URL omskrivnings verktyg
 • Integration av tredje-parts verktyg med hjälp av web-service API

 

 

Android Applikation utveckling

 

Android är en Java baserad plattform för smart telefoner som är extremt flexibel och dynamisk. Den är tillverkad för att stödja olika applikations utvecklingsprojekt, Android hjälper till att skapa en hel del innovativa och professionella tredje-parts applikationer. På ArsaSoft är vi involverade i egen design, prövning så väl som driftsättning av Android applikationer av ert val. Vårt team är experter när det gäller Android SDK och API samt har en god kunskap inom Android plattformen. Vi vet hur man hanterar ett 2D grafiskt bibliotek och ett 3D grafiskt bibliotek som är baserat på Open GL ES 1.0 specifikationer och annan traditionell smartphone mall. Våra egenskapade applikationers utvecklingar sträcker sig från reklam, spelande, textmeddelanden, röst kommunikation, GPS såväl som andra multimedia applikationer.

.NEt

 

ASP.NET -lösningar erbjuder hög prestanda och extremt tillförlitlighet.

ASP.NET är en webbapplikationsramverk som marknadsförs av Microsoft som programmerare kan använda för att bygga dynamiska webbplatser, webbapplikationer och XML webbtjänster .

 

 

iOS Applikation utveckling

 

applikationsutvecklingsprocess är unik och flexibel då vi tillgodoser en professionell nivå av service till våra klienter. Vår utvecklingsprocess är unikt framtagen för våra klienters behov. iPhone applikationsutvecklingsprocessen kan samman fattas så här:

 • Konceptförverkning

 • Grundstrukturering

 •  Design utveckling

 • Applikations testande

 • Affärsimplementering

 • Applikationserbjudande Apples iPhone betraktas som en revolutionär innovation och har skapat många tillfällen inom dagens marknad.

 

På Arsasoft anpassar vi alltid en instinktiv och disciplinerat tillvägagångssätt för ert hemsideutvecklings projekt. Vi kommer att hjälpa er att ha en uppdaterad hemsida som kommer att maximera ert företagsmål över internet. Våra erfarna och talangfulla webutvecklingsteam har den nödvändiga expertisen inom utvecklingen av de bästa hemsidorna baserat på era behov. Vår webbutvecklingskraft kommer att hjälpa ert företag att gå långa vägar genom att visa en maximal närvaro på internet. Få reda på hur vi kan hjälpa er i det bästa möjliga sätt. Kontakta oss eller be om en offert. 

 

 

 

 

 

PHP

 

 

 

 

.net

 

 

 

 

 

 

Magento

 

 

 

Android

 

 

 

IOS

Våra Tjänster

 

Vi ger dig hela upplevelsen

Skicka

Tack!

Ditt meddelande har skickats.

Ange ditt namn

Ange ditt telefonnummer

Ange ditt mailadress

Ditt meddelande:

Skriv ditt meddelande

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skicka

Tack!

Du är nu registrerad på vårt nyhetsbrev.

Skriv ditt mailadress.